';

DANSEND DE ZOMER DOOR!

Zin om de zomer door te dansen of juist beginnen? Zelf uitmaken wanneer je komt dansen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat? Meld je dan aan voor onze super flexibele zomer strippenkaart en kies zelf 6 lessen in 8 weken tijd.

SALSA PIMP YOUR BASICS

Pimp your basics is gegarandeerd fun! Iedere week “pimpen” we je salsa basics waardoor het mooier en makkelijker wordt om te gebruiken op de dansvloer. Niet alleen train je iets wat je al kent, maar leer je dat ook op een andere manier toe te passen. Omdat we met een strippenkaart systeem werken, maakt het niet uit als je een week overslaat. Iedere les staat op zich. Om mee te kunnen doen heb je tenminste je cursus beginners afgemaakt.

SALSA IMPROVERS OPEN LEVEL

Je hebt op dit moment salsa improvers niveau en je wilt de zomer leuke moves leren? Doe dan mee met de zomercursus salsa improvers open level. Een prima manier om alles wat je geleerd hebt te blijven oefenen én op andere manieren toe te passen. Omdat we met een strippenkaart systeem werken, maakt het niet uit als je een week overslaat. Iedere les staat op zich.

SALSA INTERMEDIATE / ADVANCED

8 weken lang krijg je iedere week een leuk, funky maar soms ook pittig figuur wat we samen helemaal uit trainen. Aan het eind van iedere week, kan je het figuur filmen zodat je dit later nog een terug kan kijken of nog eens kan oefenen. Voor deze zomercursus heb je tenminste het niveau van salsa intermediate. Omdat we met een strippenkaart systeem werken, maakt het niet uit als je een week overslaat. Iedere les staat op zich.

SALSA CHA CHA CHA

Voor het vijfde jaar doen we een zomercursus salsa chachacha. Waarom? Omdat salsa chachacha cool is! Wil je even een break van ‘gewone’ salsa of ben je gewoon benieuwd en heb je nu tenminste salsa intermediate niveau? Gewoon lekker meedoen. Iedere week doen we een nieuw figuur. We kunnen niet wachten. Omdat we met een strippenkaart systeem werken, maakt het niet uit als je een week overslaat. Iedere les staat op zich.

BACHATA OPEN LEVEL

NIEUW! Nu ook bachata lessen in de zomercursus. Heb je de basis van Bachata onder de knie? Mooi, dan hebben wij iedere week een nieuw bachata figuur voor je. Leuke elementen die goed toe te passen zijn op de dansvloer. Ook besteden we iedere week even kort aandacht aan die basic steps en basic turns, bij wijze van een warming up. Omdat we met een strippenkaart systeem werken, maakt het niet uit als je een week overslaat. Iedere les staat op zich.

BACHATA IN 1 DAG

Een echte trendsetter en zeer populaire dansstijl: Bachata! Deze dansstijl, van origine uit de Dominicaanse Republiek, wordt als koppel gedanst en de reguliere bachata lessen puilen uit bij dansscholen. Zelfs zangers duiken in deze aantrekkelijke muziek en staan zelfs in de huidige top 40. Heb je nog nooit Bachata gedanst? Leer het bij ons in een middag! Geef je snel op.

ALLEEN OF MET PARTNER

We bieden plek voor koppels maar ook voor mensen die zich alleen aanmelden. We regelen een danspartner voor je. Er is echter wel beperkt plek wanneer je je zonder partner aanmeldt. Dus meld je tijdig aan!

SALSA IN 1 DAG

Salsa dansen is populairder dan ooit! Wereldwijd word er geen dansstijl zoveel gedanst als Salsa. Salsa wordt vooral gekoppeld aan Tropische oorden als Cuba waar ze het zelfs in de straten dansen. Om uit te vinden of jij het ook leuk vindt, zonder direct een hele cursus te volgen, organiseren we een superleuke bootcamp. Je leert in slechts één middag de basis van salsa dansen. Dit wordt een superleuk dagje uit! Je hebt geen danservaring nodig en mensen met 2 linkervoeten zijn ook welkom; we leren je namelijk alles vanaf letterlijk stap 1. Dit is écht een aanrader voor jong en oud!

ALLEEN OF MET PARTNER

We bieden plek voor koppels maar ook voor mensen die zich alleen aanmelden. We regelen een danspartner voor je. Er is echter wel beperkt plek wanneer je je zonder partner aanmeldt. Dus meld je tijdig aan!

LESROOSTER ZOMER 2019

KOSTEN ZOMERCURSUS

Strippenkaart van 6 – 60 euro
Strippenkaart van 8 – 80 euro
Losse les 15 euro

Tweede cursus 10 euro korting

Een strippenkaart kan alleen gebruikt worden per gekozen les of niveau. Voorbeeld: wil je salsa intermediate én bachata open level volgen, dan koop je per niveau een strippenkaart. In dat geval krijg je 10 euro korting.

AANMELDEN ZOMERCURSUS 2019

Maak je keuze van de cursus die je wilt volgen hieronder en geef aan of je een 6 of 8 strippenkaart wilt.

Hoeveel strippen wil je (indien van toepassing 6 of 8)

Voor- en achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Geslacht (verplicht)
ManVrouw

Danspartner (indien van toepassing)

Na het verzenden van je inschrijfformulier ontvang je per email een bevestiging.