HOTSPOT FOR

LATIN VIBES

Zwoele dansstijlen, tropische cocktails, opzwepende latin music en een gemêleerde groep dansers. Bij elkaar de ingrediënten van onze dansschool.

Meer dan 15 jaar ervaring.

WIE WE ZIJN.

Salsashakers Dance Company is dé salsa dansschool van Zutphen en omgeving. We zijn een team van zeer gepassioneerde dansers met ruim 15 jaar ervaring in dans én doceren. Ons doel: zoveel mogelijk mensen uit Zutphen en omgeving aan het dansen krijgen.

WAT WE DOEN.

Salsashakers Dance Company geeft tropische danslessen in groepsverband maar ook op afspraak (privélessen). Daarnaast kunnen we worden geboekt voor workshops op bedrijfs- en privé-evenementen op locatie of in onze dansschool.

WAT ONS ONS MAAKT.

We houden van gezelligheid, maar we zijn bovenal een dansschool. Bij ons kom je eerst om te leren. Onze lessen zijn helder en gestructureerd. Geleerde technieken herhalen en uitbreiden: dat is onze overtuiging! Individuele aandacht in groepslessen is bij ons gegarandeerd.

dansschool zutphen

Salsahakers Dance Company is vanaf nu gevestigd in hartje centrum van Zutphen. Ons adres is Gasthuisstraat 9. De grote zaal is voorzien van professioneel licht en geluid, heeft een spiegelwand en uiteraard airco. De stijl is een mix van industrieel en modern Cubaans. De kleine zaal zal een bar worden in dezelfde stijl als de grote zaal.

de meest speciale momenten
die we altijd zullen blijven koesteren.

We hebben door de jaren heen bijzondere events georganiseerd of speciale momenten meegemaakt. Sommige verdienen het om hier extra vermeld te worden.

Het begin van Salsashakers

Op 3 & 4 april 2013 is het zover en zijn er de allereerste proeflessen met aansluitend het eerste lesseizoen. Nu gaat het echt van start.

04 | 2013
Rolf Sanchez live @ Salsashakers

Op 11 december 2015 komt niemand minder dan Rolf Sanchez met zijn band Latin Society optreden bij Salsashakers in Zutphen.

12 | 2015
Salsa Summer Experience Spanje

Salsashakers organiseert voor het eerst SSE. Een dansvakantie naar Santa Susanna (Barecelona) in Spanje. 8 dagen lang met z'n allen genieten van lessen, feesten, strand en sightseeing Barcelona.

05 | 2016
1e editie Festival LLOTB

In samenwerking met Brodazz Beach in Voorst organiseert Salsashakers voor het eerst Latin Lounge on the Beach. Een jaarlijks evenement wat inmiddels is uitgegroeid tot een jaarlijks meerdaags festival met camping.

08 | 2017
1e editie Heel Zutphen Danst

Heel Zutphen Danst is een fantastisch initiatief van alle dansscholen, dansverenigingen, dansopleidingen in Zutphen samen met de gemeente Zutphen om de inwoners enthousiast te maken voor dans. Door de hele binnenstad zijn er die dag workshops, demos, en shows.

08 | 2019
Salsashakers Roadtrip

Het allermooiste wat we hebben gedaan in Corona tijd... De Salsashakers roadtrip. Een trip door het land naar cursisten om ze na lange tijd weer even te zien en de nieuwe shoebags uit te delen.

05 | 2020
Nieuwe locatie

Onze grootste droom is uitgekomen: we hebben een fantastische locatie in het centrum van Zutphen. Normaal gesproken een "no go" in verband met parkeren maar in dit geval hebben we een grote parkeerplaats voor de deur. En locatie zelf: ruim 200 M2 tot onze beschikking waarin we 2 ruimtes gaan maken. Een grote dansruimte en een horeca gedeelte. We streven er na om in september 2022 de deuren te openen.

04 | 2022

Wat een fijne lessen! Elke keer ben ik weer helemaal vrolijk na een les salsa! Echt top!

Yvonne Bartelds

Gezellige school, lessen goed gestructureerd met veel aandacht voor techniek!

Katinka ten Bokkel

Bevlogenheid, hartstocht, kennis, bekwaamheid, vernieuwend! Woorden die bij me opkomen als ik het heb over Salsashakers.

Theo Tettero

Heerlijk om weer te kunnen dansen in een fijne ontspannen sfeer. Duidelijke uitleg, goed te volgen. Salsa is zo heerlijk.

Rosan Gierman