Te leuk om niet uit
te proberen

Salsa dansen is hot! De populariteit van latin dance zoals salsa en bachata blijft maar groeien. Mede door artiesten als Rolf Sanchez, Shakira en Marc Anthony wordt die trend versterkt met hun latin muziek.

We nemen je in ongeveer een uur mee in de eerste stappen van salsa. Ervaring is dus niet nodig. Als je kan lopen, kan je leren dansen. Heb je geen eigen danspartner? Dan regelen we dat voor je. Vind je het leuk? We starten met een cursus meteen een week later.

Proeflessen-Oktober-2023-nieuwe-stijl-2
Proeflessen-Oktober-2023-nieuwe-stijl

Nieuwe locatie
hartje Zutphen

Sinds oktober 2022 zijn we gevestigd op onze nieuwe fantastische locatie aan de Gasthuisstraat 9 in Zutphen. We zijn nog bezig om de verbouwing van het pand, wat bij de meeste mensen bekend staat als de voormalige videotheek Haniel, af te maken maar kunnen intussen al wel les geven.

De dansschool beschikt over een grote ruimte waar de lessen worden gegeven, heeft een goede vloer, spiegelwand, professioneel licht en geluid, airco en straks ook een kleine bar. Parkeren kan in de nabije omgeving (Rozen/Molengracht, station en parkeerterrein Gasthuisstraat bij Scapino).

PROEFLESSEN SALSA

Ben je geïnteresseerd in salsa dansen en wil je meedoen met de beginners proeflessen? Kies dan voor een van onderstaande dagen:

- Dinsdag 10 okt 20.00 uur (16/30 beschikbaar)
- Vrijdag 13 okt 20.30 uur (8/30 beschikbaar)
- Zondag 15 okt 19.00 uur (15/30 beschikbaar)
- Vrijdag 20 okt 20.30 uur (16/30 beschikbaar)
- Zondag 22 okt 19.00 uur (20/30 beschikbaar)

Geen danspartner? Wij regelen het voor je. De cursus start direct de week na de proeflessen en duurt 12 lesweken. Cursusgeld voor beginners: normaal 130,-, bij inschrijving tijdens proeflessen 110,-.

Heb je al ervaring en wil je weer starten? Neem dan even contact op om te kijken welk niveau jou het beste past. De eerste les is dan een vrijblijvende proefles.

Proeflessen-Oktober-2023-nieuwe-stijl-3

reserveer je proefles    LET OP: je ontvangt van ons een bevestigingsmail. Deze kan in je SPAM box terecht komen. Controleer deze dus ook als je geen email ontvangt.