GRATIS PROEFLESSEN

salsa & BACHATA

Heb je de proeflessen gemist? Geen probleem! Binnenkort zijn er weer nieuwe proeflessen salsa & bachata beginners.

Te leuk om niet uit
te proberen

Salsa dansen is hot! De populariteit van latin dance zoals salsa en bachata blijft maar groeien. Mede door artiesten als Rolf Sanchez en Marc Anthony wordt die trend versterkt met hun latin muziek.

We nemen je in ongeveer een uur mee in de eerste stappen van salsa of bachata. Ervaring is dus niet nodig. Als je kan lopen, kan je leren dansen. Heb je geen eigen danspartner? Dan regelen we dat voor je. Vind je het leuk? We starten met een cursus meteen een week later.

Gratis proeflessen
Logo op de muur
Oude Schuifdeuren
Grote zaal
Mooie Shutters
Entree
Toiletten

nieuwe locatie

We openen de deuren van onze nieuwe locatie aan de Gasthuisstraat 9 in oktober 2022. We zijn nog bezig om de verbouwing van het pand, wat bij de meeste mensen bekend staat als de voormalige videotheek Haniel, af te maken maar kunnen intussen al wel les geven. De dansschool beschikt over een grote ruimte waar de lessen worden gegeven, heeft een goede vloer, spiegelwand, professioneel licht en geluid, airco en straks ook een kleine bar. Parkeren kan in de nabije omgeving (Rozen/Molengracht, station en parkeerterrein Gasthuisstraat bij Scapino).

Salsashakers Dance Company

Gasthuisstraat 9, 7201 MN, Zutphen

proeflessen

Ben je geïnteresseerd in salsa en/of bachata dansen en wil je meedoen met de beginners proeflessen? Reserveer dan nu vast je plek door je gegevens hieronder in te vullen. Geen danspartner? Wij regelen het voor je. We houden je op de hoogte wanneer de volgende proeflessen zijn. De cursus start direct de week na de proeflessen en duurt 12 weken (normaal 130,-, tijdens proeflessen 110,-).

Heb je al ervaring en wil je weer starten? Neem dan even contact op om te kijken welk niveau jou het beste past. De eerste les is dan een vrijblijvende proefles.

reserveer je proefles


    LET OP: je ontvangt van ons een bevestigingsmail. Deze kan in je SPAM box terecht komen. Controleer deze dus ook als je geen email ontvangt.