DE GRATIS

PROEFLESSEN

6 en 12 mei 2024 zijn er weer gratis proeflessen salsa en bachata.
Dé kans om deze razend populaire dansstijlen uit te proberen.
Geef je nu op met of zonder eigen (dans) partner.

Te leuk om niet uit
te proberen

Salsa en Bachata dansen is hot! De populariteit van latin dance zoals salsa en bachata blijft maar groeien. Mede door artiesten als Rolf Sanchez, Shakira en Marc Anthony wordt die trend versterkt met hun latin muziek.

We nemen je in ongeveer een uur mee in de eerste stappen van salsa. Ervaring is dus niet nodig. Als je kan lopen, kan je leren dansen. Heb je geen eigen danspartner? Dan regelen we dat voor je. Vind je het leuk? We starten met een cursus meteen een week later.

Nieuwe locatie
hartje Zutphen

Sinds oktober 2022 zijn we gevestigd op onze nieuwe fantastische locatie aan de Gasthuisstraat 9 in Zutphen.

De dansschool, sfeervol ingericht met modern Cubaanse en industriële invloeden, beschikt over een grote zaal waar de lessen worden gegeven, heeft een goede vloer, spiegelwand, professioneel licht en geluid en goedwerkende airco. Daarnaast komt er straks ook een klein café in de andere, kleinere ruimte. Parkeren kan in de nabije omgeving (Rozen/Molengracht, station en parkeerterrein Gasthuisstraat bij Scapino).

PROEFLESSEN SALSA

Ben je geïnteresseerd in salsa en/of bachata dansen en wil je meedoen met de beginners proeflessen? Kies dan voor een van onderstaande dagen:

- Salsa, Zondag 12 mei om 20.00 uur (Nog een paar plekken!)


Geen danspartner? Wij regelen het voor je. De (verkorte) cursus start direct de week na de proeflessen en duurt 10 lesweken (1e les op maandag 13 mei, 1e les op zondag 26 mei ivm Pinksteren.

De lessen eindigen zondag 21 jul (schoolvakantie).

Cursusgeld voor beginners: normaal 115,-, bij inschrijving en betaling tijdens proeflessen 100,-.

Geen proefles volgen maar zeker zijn van een plek in een van de lessen? Schrijf je dan direct in.

Heb je al ervaring en wil je weer starten? Neem dan even contact op om te kijken welk niveau jou het beste past. De eerste les is dan een vrijblijvende proefles.

reserveer je proefles


    LET OP: je ontvangt van ons een bevestigingsmail. Deze kan in je SPAM box terecht komen. Controleer deze dus ook als je geen email ontvangt.