eerste hulp bij

Openingsdans

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Met alles wat daarbij komt kijken, wil je uiteraard ook een openingsdans voorbereiden. Wij kunnen je daarbij helpen.

openingsdans Zutphen

Een openingsdans is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij alle voorbereidingen maar wel onmisbaar. Salsashakers Dance Company in Zutphen heeft ruime ervaring in het begeleiden van bruidsparen. 

Het maken van een openingsdans kan ook weer op meerdere niveaus. Van een kleine bescheiden dans tot een volledige choreografie. Daarnaast helpen we ook met het zoeken naar het juiste nummer en waar nodig kunnen we deze ook aanpassen in tijdsduur, snelheid, etcetera.

We bieden ieder bruidskoppel een helpende hand. Of je nu al danservaring hebt of helemaal geen, we maken samen een coole openingsdans, volledig aangepast op jullie dansniveau en waar jullie je allebei prettig bij voelen.

Onze dansstijlen voor een openingsdans zijn de opzwepende salsa of de zwoele bachata.

Salsa is nr. 1 dansstijl ter wereld als het gaat om koppeldans. Het is niet voor niets dat bruidsparen juist die dansstijl kiezen voor hun “dag”. Het swingt letterlijk! Bekijk hier een voorbeeld van salsa dansen.

Bachata is de laatste tijd erg in opkomst en is een rustige dansstijl, afkomstig van de Dominicaanse republiek. Deze stijl wordt vaak gekozen als het bruidspaar bijvoorbeeld weinig danservaring heeft of voor de relaxte muziekstijl. Bekijk hier een voorbeeld van bachata dansen.

Openingsdans Zutphen
Openingsdans Zutphen

ook leuk voor de gasten

Als extra optie bieden we ook de mogelijkheid van het geven van een workshop. Regelmatig wordt onze salsa of bachata workshop als entertainment geboekt op dé avond. Als opening van het feest. Het zorgt ervoor dat de gasten direct in een feeststemming komen, neem dat van ons aan. 

kosten openingsdans

De kosten zijn zoals je zult begrijpen afhankelijk van een aantal zaken. Wat is jullie wens, hoeveel tijd hebben we en wat is bijvoorbeeld jullie danservaring. We berekenen het aantal privélessen die we samen nodig achten. Een privéles van een uur is 75,- exclusief 21% btw. In een afspraak zullen we alles transparant en helder met jullie doornemen.

Een afspraak maken?

Neem eens contact met ons op om samen af te spreken op onze dansschool in Zutphen.