TROPICAL TOUCH

FOR YOUR EVENT

Organiseer je binnenkort een klein of groot event? Denk dan eens aan een salsa workshop! Een salsa workshop maakt je event hoe dan ook lekker tropisch. Laat het ons weten, we hebben genoeg ideeën.

Salsa workshop in Zutphen (Gelderland) organiseren? Laat ons met je meedenken.

Onze dansschool is in Zutphen maar we komen ook graag op locatie in woonplaatsen in Gelderland als Lochem, Dieren, Brummen, Vorden, Apeldoorn of Deventer. En omdat er (bijna) geen beperkingen zijn, is een salsa workshop geschikt voor iedereen. Een unieke mogelijkheid om veel lol te hebben op een verfrissende, tropische manier.

Salsa workshop Zutphen

We ontvangen je graag met je gasten op onze prachtige en trendy dansschool in hartje centrum Zutphen (Gelderland). Een prima locatie met een grote dansvloer met spiegelwand. Ook beschikken we over een bar, airco, zitplaatsen en professionele licht- en geluidsapparatuur. De stijl is modern Cubaans, wat goed te zien is aan de inrichting. Parkeren is in de directe omgeving mogelijk. Dus op zoek naar een salsa workshop Zutphen? Neem contact met ons op.

Onze mogelijkheden

Van een workshop op locatie in Gelderland tot een compleet verzorgde Latin Party op onze dansschool. We denken met je mee en niets is ons te gek. Omdat er veel mogelijk is zetten we een aantal mogelijkheden voor een salsa workshop op een rij:

- op onze dansschool in Zutphen
- op andere locatie in Gelderland
- arrangement met "Maak je eigen cocktails"
- arrangement "Tropical night out", een latin party op onze trendy locatie compleet met workshop en DJ. Indien gewenst ook mogelijk met catering in samenwerking met restaurant De Revolutie in Zutphen

Een salsa workshop is er al vanaf 200,- ex 21% btw.

Salsa Zutphen bij Salsashakers

Meer weten?

Neem dan hieronder contact met ons op en bespreken we het persoonlijk. Al je wensen en ideeën nemen we samen door met maar één doel: een onvergetelijke leuke, energieke, entertainende, ludieke, sportieve, tropische latin dag maken!