Salsa workshop in Zutphen (Gelderland)

Denk je er over om een salsa workshop te plannen voor je evenement? Dan helpt Salsashakers je er graag bij.  We hebben veel ervaring met privé en zakelijke evenementen.

Onze dansschool is in Zutphen maar we komen ook graag naar woonplaatsen in Gelderland zoals Lochem, Dieren, Brummen en Vorden. En omdat er (bijna) geen beperkingen zijn, is workshop salsa geschikt voor iedereen. Een unieke mogelijkheid om veel lol te hebben op een verfrissende, tropische manier.

Salsa workshop voor iedere gelegenheid

Locatie Zutphen

We ontvangen je graag met je gasten op onze trendy locatie in Zutphen (Gelderland). Naast een dansvloer met spiegelwand, beschikken we ook over een bar, zitplaatsen en professionele licht- en geluidsapparatuur.

Onze mogelijkheden

Van een workshop op locatie in Gelderland tot een compleet verzorgde Latin Party op onze dansschool. We denken met je mee en niets is ons te gek. De meest gangbare mogelijkheden voor een salsa workshop op een rij:

  • op onze dansschool in Zutphen
  • op andere locatie in Gelderland
  • arrangement met maak je eigen cocktails
  • arrangement tropical night out; complete latin party op onze trendy locatie compleet met workshop, DJ. Indien gewenst ook mogelijk met catering in samenwerking met restaurant De Revolutie in Zutphen.

Interesse? En nu?

Neem dan hieronder contact met ons op en bespreken we het persoonlijk. Al je wensen en ideeën nemen we samen door met maar één doel: een onvergetelijke leuke, energieke, entertainende, ludieke, sportieve, tropische latin dag of avond maken!

Neem contact op