Over Salsashakers

1. WIE WE ZIJN

Salsashakers Dance Company is dé salsa dansschool van Zutphen en omgeving. We zijn een team van dansfanaten met vele jaren ervaring in dans én doceren. Ons doel: zoveel mogelijk mensen uit Zutphen en omgeving aan het dansen krijgen in de tropische dansstijlen.

2. WAT WE DOEN

Salsashakers Dance Company geeft tropische danslessen in groepsverband maar ook op afspraak (privélessen). Daarnaast kunnen we worden geboekt voor workshops op bedrijfs- en privé-evenementen. Dit kan op locatie of in onze dansschool. Lees meer over dansles Zutphen.

3. WAT ONS, ONS MAAKT

We houden van gezelligheid, maar we zijn bovenal een dansschool. Bij ons kom je eerst om te leren. Onze lessen zijn helder en gestructureerd.  Geleerde technieken herhalen en uitbreiden: dat is onze overtuiging! Individuele aandacht in groepslessen is bij ons gegarandeerd.

4. WAAR JE ONS VINDT

Salsashakers Dance Company heeft als leslocatie onder andere Cinemajestic Zutphen. Via de ingang van het Grand Café ga je via de rechter trap naar boven waar de leslocatie zich bevindt.

sfeer proeven bij salsashakers

anderen over salsashakers

Wat een fijne lessen! Elke keer ben ik weer helemaal vrolijk na een les salsa! Echt top!

Yvonne Bartelds

Leuke en gezellige dansschool……zelfs als het moeilijk is om maat te houden….

Jeroen Eenink

Gezellige school, lessen goed gestructureerd met veel aandacht voor techniek!

Katinka ten Bokkel

Een dansschool waar Zutphen trots op mag zijn. Gezellige sfeer, bevlogen lessen!

Xander Wolf

Heerlijk om weer te kunnen dansen in een fijne ontspannen sfeer. Duidelijke uitleg, goed te volgen. Salsa is zo heerlijk.

Rosan Gierman

Bevlogenheid, hartstocht, kennis, bekwaamheid, vernieuwend! Woorden die bij me opkomen als ik het heb over Salsashakers.

Theo Tettero