GRATIS PROEFLES

salsa dansen

voor aanvang van ieder cursusblok is er mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Ben jij benieuwd naar salsa dansen? Reserveer dan vast je proefles.

Te leuk om niet uit
te proberen

Salsa dansen is hot! De populariteit van latin dance zoals salsa en bachata blijft maar groeien. Mede door artiesten als Rolf Sanchez en Marc Anthony wordt die trend versterkt met hun latin muziek.

We nemen je in ongeveer een uur mee in de eerste stappen van salsa dansen. Ervaring is dus niet nodig. Als je kan lopen, kan je leren dansen. Heb je geen eigen danspartner? Dan regelen we dat voor je. Vind je het leuk? We starten met een cursus meteen een week later.

nieuwe locatie

We openen de deuren van onze nieuwe locatie aan de Gasthuisstraat 9 begin september 2022. Vooral nu in de zomer zijn we bezig om het pand, wat bij de meeste mensen bekend is als de voormalige videotheek Haniel, om te bouwen tot dansschool.

Salsashakers Dance Company

Gasthuisstraat 9, 7201 MN, Zutphen

proeflessen

Door de verbouwing op de nieuwe locatie, zullen de eerstvolgende proeflessen begin september zijn. De cursus start direct de week na de proeflessen en duurt 12 weken.

meer weten?

Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag.

Ja, houd mij op de hoogte
    LET OP: je ontvangt van ons een bevestigingsmail. Deze kan in je SPAM box terecht komen. Controleer deze dus ook als je geen email ontvangt.